Kan NanoProtech worden aangebracht op apparaten onder spanning?

Gezien het feit dat de samenstelling van het product propaan bevat, is de applicatie alleen veilig als het apparaat niet onder spanning staat! Wij dringen u aan om de veiligheidsvoorschriften na te leven en het te behandelen apparaat volledig uit te schakelen!

Hoe is het mogelijk dat elektrische apparaten die behandeld zijn met NanoProtech Electric blijven werken onder water?

Na de behandeling met NanoProtech ontstaat er op het oppervlak een beschermende laag. De stroom kiest altijd voor de weg met de minste weerstand en aangezien de isolatieweerstand van ons product zeer hoog is vindt er geen lekstroom plaats in water. Het experimenteren met stroom buiten een laboratorium is zeer gevaarlijk en wordt door ons volledig afgeraden! Dus het dus thuis niet na!

Zijn de producten van NanoProtech giftig?

De producten van NanoProtech bevatten bestanddelen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid of het milieu. Wij raden daarom het gebruik ervan af op objecten die in contact komen met voedsel of levende organismen. Zie voor meer informatie het Veiligheidsinfomatieblad dat gedownload kan worden op onze Documenten & Certificaten pagina.

Kan NanoProtech diverse materialen aantasten?

NanoProtech heeft over het algemeen geen schadelijke gevolgen op diverse materialen. Het is veilig voor metalen, plastic, rubber, glas, keramiek, lak, en verf. Wij raden u echter aan om eerst altijd een test stukje te behandelen zodat u zeker weet dat NanoProtech geen schadelijk effect zal hebben.

Bij welke temperaturen kan NanoProtech gebruikt worden?

Alle NanoProtech producten behouden de eigenschappen bij -80 °C tot maximaal +140 °C. Boven +250 °C verdampt het volledig. Het aanbrengen wordt aangeraden op temperaturen niet meer dan +45°C, omdat het drukgas in de spuitbus kan ontbranden en bij niet minder dan -45°C omdat het product dan minder vloeibaar wordt en niet gelijkmatig kan verdelen over de oppervlakte.

Waarom staat op het etiket van NanoProtech “zeer licht ontvlambaar”?

Dit komt grotendeels door de aanwezigheid van drukgas (propaan & butaan) in de spuitbussen van NanoProtech. Deze gassen zijn inderdaad licht ontvlambaar maar zullen vrij snel verdampen waardoor het risico op ontvlambaarheid afneemt.

Kan NanoProtech worden aangebracht op een natte en vuile ondergrond?

Het gebruik van nanotechnologieën in onze producten maakt het mogelijk om het oppervlak niet voor te behandelen. Door de hoge capillaire werking en lage oppervlaktespanning zal het product snel onder het vocht en vuil dringen en hier een beschermende laag vormen. Het beste effect wordt echter verkregen op een schoon oppervlak.

Is NanoProtech echt bestand tegen (zout)water en diverse chemicaliën?

De nanodeeltjes in ons product zijn veel kleiner dan de moleculen van water, hierdoor dringen ze diep door op het oppervlak en krijgt het materiaal een volledige bescherming tegen de effecten van zeewater en andere chemicaliën. Het effect van NanoProtech kan worden verhoogd door het oppervlak meerdere malen te behandelen.

Hoe verklaart u de twee tegenstrijdige eigenschappen van NanoProtech Electric?

De NanoProtech formule heeft di-elektrische eigenschappen die de isolatieweerstand verhogen en lekstroom voorkomen. Tegelijkertijd verbetert het product ook de geleidbaarheid van de behandelde oppervlakken. Meteen na het aanbrengen wordt het oppervlak en de contacten gereinigd van vuil, vocht, oxidatie en wordt er een elastische beschermlaag gecreëerd die met de tijd niet verhardt. De schone contacten verkrijgen een betere geleiding, terwijl de dunne beschermlaag van 2,5 micron zorgt voor betere isolatie en bescherming tegen lekstroom. Binnen 24 uur worden de isolerende eigenschappen versterkt en wordt de volledige werking van het product bereikt.

Wat zijn de voordelen van NanoProtech vergeleken met andere producten, zoals WD-40?

In tegenstelling tot WD-40 heeft NanoProtech een veel duurzamere, sterkere bescherming en een breder scala van toepassingen. WD-40 is in de jaren 50 uitgevonden en NanoProtech in 2005, dit houdt in dat ons geavanceerde product volgens de nieuwste nanotechnologieën is ontwikkeld en niet vergeleken kan worden met de verouderde formule van WD-40 uit de vorige eeuw. Een vergelijkingstest is te downloaden op onze “Test Verslagen” pagina.

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag!